Sivut

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Klustermus 2014


Tulevana lauantaina 7.6. raikaa Raumalla taas, kun länsirannikon kiinnostavin altsufestari Klustermus järjestetään vapaaehtoisvoimin kahdettatoista kertaa. Festivaalin ohjelmisto on sen verran mielenkiintoinen, että tärppinä voisi oikeastaan nostaa minkä tahansa festivaalilla esiintyvän artistin.

Seuraavassa kuitenkin pieni otanta keikoista joita itse odotan oman bändin lisäksi:

Musta Valo. Aiemmin tässä blogissa hehkutettu yhtye tykittää satakuntalaisella pieteetillä dramaattista poprockia. Toivottavasti keikalla kuullaan tulevan toisen albumin uusia kappaleita. Teppo Vapaus. Teppo Vapaudesta en tiedä toistaiseksi muuta kuin kappaleen Ei Muita Sääntöjä. Mikä biisi! Jytää yhtä kovaa kuin varhaisnuoruuteni CMX.Hopeajärvi. Musiikkimedian ja bloggareiden hehkutuksesta huolimatta kuulin Hopeajärveä ensimmäistä kertaa vasta viime viikolla. Kappale Lasinalunen on melkoinen korvamato ja hitti, ja Hopeajärven kiero meininki on vähintään tsekkaamisen arvoinen. 

Hangman's Voodoo. Turku Rock Academysta ponnistava Hangman's Voodoo soittaa tyylipuhdasta ja energistä rokkenrollia. Erästä yhtyeen keikalla ollutta kuulijaa lainaten, "Hangman's Voodoo on bändi jollaiseksi jokainen glamrockgenren rokkari yrittää yltää." Ruisrockissakin tänä vuonna esiintyvä, livenä tiukkaakin tiukempi yhtye aloittaa Klustermuksen showlla jota ei kannata jättää väliin.Klustermus on edelleen ilmainen festivaali, ja omia eväitäkin saa ottaa mukaan. Kannattaa kuitenkin varata käteistä vapaaehtoiseen pääsylippukolehtiin sekä merchandisen haalimiseen.

Mikäli olet vielä kyytiä vailla, niin Turun elävän musiikin yhdistys Telmu Ry järjestää bussikyydin Turusta Raumalle ja takaisin. Lisäinfo täällä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti