Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

Hitlantis-nosto: Zata-Nova


Hitlantis-musaportaali on siitä erinomainen palvelu, että se on ehtymätön ruohonjuuritason aarrearkku silloin kun sen kanssa on aikaa kamppailla.

Tänään etsiessäni Suomen kuuminta altsurockorkesteria, löysin Zatan. ZataNova? Zata-Nova? Kirjoitusasu on mysteeri, kuten itse artistikin. Sähköisen informaatiotulvan valtakaudella on häiritsevää törmätä tekijään, joka ei anna itsestään mitään ilmi. En sano että se toisi lisäarvoa itse musiikille, mutta kieltämättä kolmen julkaistun kappaleen ylle lankeaa mysteerinen aura kun artistista ei tiedä yhtikäs mitään. 

Zata veivaa hiphopia, joka sopisi valumaan minkä tahansa pääkaupungin maanalaiseen. Kappale Sarkofagi on yksi iso koukku, ja sen sisältörikkaat sanat rullaavat vaivattomasti. Tunnelma välittyy ja flow on todellakin läsnä. Mikä tärkeintä, tämä kuulostaa tuoreelta vaikka kyseessä on nähtävästi jo vuoden vanhaa materiaalia. 


Oikeastaan en saata tiivistää paremmin kuin eräs youtube-fani: 


voitteko te mudeffakin kotkahomot tehdä lisää tätä? ai ette? no niinpä tietysti. tiesin sen kokoajan.. noh zata minä silti rakastaa sinun ääni ja myös sinun flow rakastettva. 


minä rakastaa tämä paska.





Zata-Nova Myspace
Zata-Nova Hitlantis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti