Sivut

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Red Bull Garage

Suomessa ei ole liikaa bändikilpailuja, joihin myös pienen profiilin bändit pääsisivät helposti mukaan tavoittelemaan uusia kuulijoita, studioaikaa ja keikkoja. Yksi maininnan arvoinen bändiskaba on Red Bull Garage, johon voi osallistua mikä tahansa löyhästi garagen kehikkoon sopiva artisti. Tänä vuonna kisasta löytyy tosin myös elektroa, countrya, folkkia, poppia, punkkia, metallia ja reggaeta. Few Feathers Shortissa aiemmin mainituista yhtyeistä mukana ovat ainakin Krtek ja

Palkinnot ovat messevät: kolme tuomariston ja yleisön valitsemaa yhtyettä pääsevät soittamaan Helsingissä 5.-7.7. järjestettävälle Kuudes Aisti - festivaalille, joka on kattava ja äärimmäisen mielenkiintoinen läpileikkaus alternativemusiikin syövereihin. Kolmesta finalistista voittaja pokkaa studioaikaa Red Bullin studioilla Kööpenhaminassa. Ei huono!

Suosikkejaan voi äänestää tänään 16.6 klo 22.00 asti, ja kaikki 67 kilpailuun ilmoittautunutta bändiä löydät klikkaamalla tästä.

Seuraavassa muutama oma suosikkini, joille kävin antamassa ääneni LIKE - klikkauksen muodossa:


Yhdistelmä krautrockia, afrikkalaista rytmiikkaa, nuorta Ismo Alankoa, suuria draamankaaria, shaamaanisia tanssipoljentoja. Lumoava. Huumaava.

















                                                                                                                                                              
Fate vs Free Willy


Älä anna nimen hämätä. Söpön valaslogon takaa löytyy tyylikästä noisemusiikkia tuottava yhtye, jonka soundimaailmassa yhdistyy kirskuva jumittelu, shoegazemaiset laulut ja Sonic Youth -surinat. Nämä kun näkisi livenä! Helvetin hyvä, viimeisen päälle cool.



Kiveskives

Turun nintendomiehet tyylikkäine hiihtoasuineen tuskin jättävät ketään pelikoneiden, kasarisoundien ja kieroilurokin ystävää kylmäksi. Tiukkaa, tiukkaa!






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti